Looking For Anything Specific?

Adana Fabrika Yangını : Adana'daki fabrika yangını 4'üncü gününde kontrol altına ... / Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen.

Adana Fabrika Yangını : Adana'daki fabrika yangını 4'üncü gününde kontrol altına ... / Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen.. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Olay adana'nın yüreğir i̇lçesi havutlu mahallesi'nde yaşandı. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.

Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video.

Adana'daki fabrika yangını söndürülemiyor | Gazete Manifesto
Adana'daki fabrika yangını söndürülemiyor | Gazete Manifesto from gazetemanifesto.com
Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. Son dakika haberine göre, adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Manisa muradiye organize sanayi bölgesi'nde ve adana sarıçam ilçesi organize sanayi bölgesi'ndeki iki fabrikada çıkan yangınlar kontrol yangını kontrol altına almak için ekipler büyük çaba sarf etti.

Yangın kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Türkiye adana'da fabrika günlerdir yanıyor. Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan pamuk yağı imalatı yapan bir fabrikanın deposunda pamuk balyalarının olduğu bölümde yangın meydana geldi. Fabrika yangını itfaiye ekiplerince saatler süren çalışmanın ardından söndürüldü. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. Hızla büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Adana'da plastik fabrikasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Ana sayfa›çalışma yaşamı›adana'da fabrika yangını: Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü.

Adana'daki fabrika yangını 3'üncü gününde sürüyor
Adana'daki fabrika yangını 3'üncü gününde sürüyor from www.5ocakgazetesi.com
Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Akkapı mahallesi'ndeki 2 katlı fabrikada hen. Son dakika haberine göre, adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. İstanbul'da bir fabrika yangını daha! Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. Fabrikanın sahibi bomba bir isim. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının.

Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor. Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor. Türkiye adana'da fabrika günlerdir yanıyor. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video. Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde deri çanta üretilen fabrikada çıkan yangında 1 kişi yaşamını yitirdi. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının.

Fabrikada çalışan işçiler durumu hemen adana büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerine bildirdi. Türkiye adana'da fabrika günlerdir yanıyor. Adana'da yemeklik yağ üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sürüyor.

Adana'daki fabrika yangını soğutma çalışmaları sırasında ...
Adana'daki fabrika yangını soğutma çalışmaları sırasında ... from images.bursadabugun.com
Adana'da bir pamuk yağı fabrikasının deposunda pamuk balyalarında çıkan yangın aradan 32 saat geçmesine rağmen alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'da pamuk ve yağ fabrikasının deposunda önceki gün çıkan ve dün kontrol altına alınan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Adana'nın merkez sarıçam ilçesi adana hacı ömer sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki nişasta fabrikasının depo kısmında çıkan yangının. Yağ ham mede deposunda çıkan yangın, büyüyünce fabrika çalışanları, durumu itfaiyeye bildirdi. Adana hacı sabancı organize sanayi bölgesi'ndeki (aosb) nişasta fabrikasında dün çıkan yangın söndürüldü. Adana'da dün gece pamuk ve yağ fabrikasının deposundaki pamuk balyalarında çıkan yangın, ikinci gününde de sürüyor.

Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür.

Adana'daki bir mobilya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Adana'da yemeklik yağ üreten bir fabrikada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışılıyor. Adana büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin de sevk edildiği fabrikadan çıkan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Alevleri gören fabrika görevlileri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Fabrikada hasara neden olan yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları sürüyor. Yangın drone ile de havadan görüntülendi. Videolar yaşam videoları adana'da fabrika yangını 15 saattir söndürülemedi |video. Adana´da fabrika yangını adana'da 5 bin metrekarelik kağıt ve plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonunda kontrol altına alındı. Adana büyükşehir belediyesi'nin müdahalesiyle yangın, söndürülmüştür. Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Hale geldiği ve çatı kısmının çöktüğü görüldü.bu arada, fabrikada kimsenin olmadığı öğrenildi. Adana'da geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Fabrikanın sahibi bomba bir isim adana yangın. Adana'nın merkez seyhan ilçesinde bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar