Looking For Anything Specific?

Burak Yılmaz Eşi / Burak Yılmaz, İstem Atilla ve çocukları ile böyle poz ... / 'en çok kazanan türk futbolcu' ünvanına sahip burak yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisinden boşanmak isteyen eşi i̇stem yılmaz ve iki çocuğunun oturduğu evin kirasını ödemedi.

Burak Yılmaz Eşi / Burak Yılmaz, İstem Atilla ve çocukları ile böyle poz ... / 'en çok kazanan türk futbolcu' ünvanına sahip burak yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisinden boşanmak isteyen eşi i̇stem yılmaz ve iki çocuğunun oturduğu evin kirasını ödemedi.. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla. Burak yılmaz'dan eşi i̇stem yılmaz'a karşı dava (velayeti istedi). Çiftin, resmi nikahı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz boşanma davası açtı. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Geride bıraktığımız şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi

Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia ...
Burak Yılmaz'ın eşi İstem Yılmaz'la ilgili yeni iddia ... from img.gazetevatan.com
Geride bıraktığımız şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. 4 aylık hamile olan i̇stem hanım, aylık 50 bin tl de nafaka talep ediyor.öte. Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşandı. Habertürk'ten hakan yağcı'nın haberine göre, dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı.

Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı.

Şubat ayında çin'in pekin guoan kulübüne 28 milyon tl'ye transfer olan burak yılmaz'dan nazlı adlı bir kızları bulunan ve ikinci çocuğuna hamile. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. İki kez daha barışıp ayrıldıktan sonra 2014'de evlendik. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz , eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti. Şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan kulübüne transfer olan yıldız futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açtı. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi. Geçtiğimiz devre arası transfer döneminde 4 yıllık 28 milyon euroya imza atarak çin'in beijing guoan takımına transfer olan futbolcunun eşi i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek boşanma davası açtı. 4 aylık hamile olan i̇stem hanım, aylık 50 bin tl de nafaka talep ediyor.öte. Burak yılmaz'ın aliexpress'de satışa çıkması). Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır.

İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: İki kez daha barışıp ayrıldıktan sonra 2014'de evlendik. Burak yılmaz'ın yakın arkadaşı, futbolcu ile eşi i̇stem yılmaz arasındaki krizi anlattı. Geride bıraktığımız şubat ayında 4 yıllığına 28 milyon euro'ya imza atarak çin'in beijing guoan futbolcu burak yılmaz eşini dövdüğü iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşımla yanıt verdi İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi.

Burak Yılmaz'ın eşi hamile
Burak Yılmaz'ın eşi hamile from i.cdn.ensonhaber.com
Milli futbolcu burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz arasında görülen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmalarına karar verdi. 12 milyon tl tazminat ve aylık 65 bin tl nafaka talep eden i̇stem yılmaz'ın talebi mahkemece haklı görülmeyerek, 1,3 milyon tl tazminat ve aylık 10 bin tl nafaka ödenmesine karar verildi. Burak yılmaz, boşandığı eşiyle fransa yolculuğu öncesinde dini nikah kıydı. İstem yılmaz'ın dilekçesinde şu ifadeler yer aldı: Çiftin, resmi nikahı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla. Burak yılmaz eşine 1 milyon tl'lik cip hediye etti.

Burak yılmaz eşi i̇stem'i, ikinci kızlarına 4 aylık hamileyken kürtaja zorladı.

Özel hayatı böyle birinin futbol kariyeri uzun sürmez. Habertürk'ten hakan yağcı'nın haberine göre, dört aylık hamile olan i̇stem yılmaz, önce kendisini darp ettiği iddiasıyla burak yılmaz için evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı. Kariyerini çin'de sürdüren futbolcu burak yılmaz ile eşinin kavgası günlerdir manşetlerde. Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz! İstem yılmaz, eşi burak yılmaz'dan dayak yediği iddiasıyla boşanma davası açtı. Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Huzurlu olması önemlidir. i̇stem yılmaz'ın, eşinden 12 milyon tl tazminat istediği öğrenildi. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. 2016'da ikinci bebeğine hamile kalan i̇stem yılmaz, burak yılmaz'ın çin'in beijing guan takımında oynarken kendisini kürtaj ol diyerek dövdüğünü iddia etmişti. Eşi i̇stem hanım'ı ikinci bebeklerine 4 aylık hamileyken dövdüğü iddia edilen yılmaz, barışmak için kesenin ağzını açmıştı.

Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Dava açan i̇stem yılmaz 65 bin tl nafaka 12 milyon tl tazminat talep etti. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Beşiktaş'ın kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu girdi.

Burak Yılmaz ve eşi İstem Yılmaz barıştı - Internet Haber
Burak Yılmaz ve eşi İstem Yılmaz barıştı - Internet Haber from i.internethaber.com
Bu sefer gündem olan kişi burak yılmaz! Milli futbolcu burak yılmaz'a şiddet gördüğü şikayetiyle boşanma davası açan i̇stem yılmaz, düğün günü cumhurbaşkanı tayyip erdoğan, eşimi telefonla arayarak 3 çocuk yapmamızı istedi. Bir zamanlar galatasaray'ın yıldız oyuncusu olan burak yılmaz, 2009 yılında şimdiki eşi i̇stem yılmaz ile tam evlenecekken, kına gecesinde yaşanan büyük bir tartışma sonucu ayrılmışlardı. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. Çocukluk aşkı i̇stem atilla ile 2014 yılında evlenen golcü futbolcu, eşiyle 2018 yılında boşanmıştı. İstem yılmaz, burak yılmaz'la 2006'da tanıştı ve 3 yıllık birlikteliğin ardından 2009'da evlenme kararı alsalar da nikâha bir gün kala kına gecesinde burak yılmaz'ın neden olduğu tartışmalar yüzünden tören iptal edildi. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Çift, iki yıl sonra özür dilenmesiyle bir araya geldi ancak evlilik yine mümkün olmadı.

Çiftin, resmi nikahı önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor.

Uzun bir süredir eşi i̇stem yılmaz'la evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü futbolcu burak yılmaz'ın yüzü yine gülmüyor. Çinlilere kızan milli futbolcunun, öfkesini hamile eşinden çıkardığı öne sürüldü. 'en çok kazanan türk futbolcu' ünvanına sahip burak yılmaz, şiddet gördüğü iddiasıyla kendisinden boşanmak isteyen eşi i̇stem yılmaz ve iki çocuğunun oturduğu evin kirasını ödemedi. 4 aylık hamile olan i̇stem hanım, aylık 50 bin tl de nafaka talep ediyor.öte. Trabzon spor 'da forma giyen burak yılmaz ile eşi i̇stem yılmaz anlaşmalı boşanma kararı vermişlerdi. Nazlı isminde bir kızımız oldu. Eşi karşılık verdiyse kesin kendini yere atmıştır bu. Yılmaz, eski eşi i̇stem atilla ile barıştığını sosyal medyadan duyurdu. Burak yılmaz'ın hamile eşini dövüp, karnındaki çocuğu da aldırmak istemesi. Çin'de top koşturan burak yılmaz'ın eşi i̇stem yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Az sonra kadının suratından kişilik analizleri başlayacaktır. Çocukluk aşkı i̇stem atilla ile 2014 yılında evlenen golcü futbolcu, eşiyle 2018 yılında boşanmıştı. Kavganın nedeni ise burak'ın bekarlığa veda partisinde rus kadınlarla.

Burak yılmaz'la iki yıl önce evlenen i̇stem yılmaz, eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla mayıs ayında bakırköy aile mahkemesi'ne boşanma davası açtı burak yılmaz. Yeşil sahalarda umduğunu bulamayan yılmaz'a bir darbe de eşi i̇stem yılmaz'dan geldi.

Posting Komentar

0 Komentar